MZZL Moeders – Geluk, hoop & liefde

In 2014 verscheen het tiende en laatste deel over de MZZL Meiden. Toen uitgeverij De Verhalenfabriek in 2022 aan Marion vroeg of ze een volwassen vervolg wilde schrijven over de drie zussen, hoefde ze niet lang na te denken. `Ik leef al jaren met hen mee,` zei Marion. `Natuurlijk wil ik dat.` In november 2022 verscheen het eerste deel: Baby blues. In april 2023 verscheen het tweede deel: Geluk, hoop & liefde.

In november 2023 verscheen het derde deel van MZZL Moeders: In de echt verbonden

Na de roerige wintermaanden lijkt het leven van de drie zussen Tanja, Hanna en Joan tot rust te komen. Maar schijn bedriegt.
Joan is blij dat Brent voor haar kiest en bij haar intrekt. Toch gaat Joan weer twijfelen als kleine Chris, het zoontje van Tanja, een paar dagen komt logeren. Wil Brent wel echt met haar verder?
Tanja heeft een optreden in Valencia en geniet met volle teugen van haar vrijheid. Na afloop van het concert staat er opeens een man in haar kleedkamer. Het blijkt de broer te zijn van Danny, haar grote liefde uit een ver verleden. Danny wil haar graag weer zien…
Hanna stort zich op haar werk nadat ze Tijn de deur heeft gewezen met de opdracht pas terug te komen als hij zijn leven op orde heeft. Ze heeft al twee maanden niets meer van hem vernomen. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, lijkt haar keuze vast te staan. Maar is dat wel echt zo?

MZZL Moeders – In de echt verbonden
Ebook: ISBN 9789461098375
Uitgeverij De Verhalenfabriek
Ook als Luisterboek verkrijgbaar.