MZZL Moeders – Geluk, hoop & liefde

In 2014 verscheen het tiende en laatste deel over de MZZL Meiden. Toen uitgeverij De Verhalenfabriek in 2022 aan Marion vroeg of ze een volwassen vervolg wilde schrijven over de drie zussen, hoefde ze niet lang na te denken. `Ik leef al jaren met hen mee,` zei Marion. `Natuurlijk wil ik dat.` In november 2022 verscheen het eerste deel: Baby blues.

In april 2023 verscheen het tweede deel: MZZL Moeders: Geluk, hoop & liefde.
De bekentenis van Tanja op kerstavond heeft de familie uit elkaar gerukt. Joan is ontroostbaar. Hanna is solidair met haar en negeert Tanja`s berichten en oproepen. Wekenlang krijgt Tanja geen contact met haar zussen. Als ook haar vader met zijn vriendin naar Europa vertrekt voor een lange reis, en Brent niets van zich laat horen, is ze ten einde raad. Haar geduld met Chrisje die alle spanningen voelt, wordt op de proef gesteld.
Hanna heeft het gevoel tussen twee vuren te zitten en zoekt troost bij haar favoriete gigolo waar ze stiekem verliefd op is. Hij brengt haar op het idee om met een leugentje om bestwil de familie weer bij elkaar te brengen. Als de zussen elkaar eindelijk na weken weer ontmoeten, krijgt Hanna een onverwacht telefoontje dat haar leven op zijn kop zet…

MZZL Moeders – Geluk, hoop & liefde
Ebook: ISBN 9789461097903
Uitgeverij De Verhalenfabriek
Ook als Luisterboek verkrijgbaar.